ASWH ME1 in het nieuw

07 september 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH ME1 in het nieuw

HENDRIK IDO AMBACHT - Dankzij sponsor Clear Freight zijn de 10 dametjes van ASWH ME1 geheel in het nieuw gestoken en dat met een vrouwelijke touch: roze rugnummers en roze sokken. Fruity King stelde warmloopshirts beschikbaar, zodat de dametjes er picobello bijlopen. Zaterdag 29 augustus kon een ieder dit aanschouwen in de bekerwedstrijd tegen IFC ME1.

De nieuwe outfit stimuleerde enorm, want IFC werd met 12–1 verslagen. ME1 wordt gecoacht door Jacqueline van ’t Leven en Janny van de Bovenkamp, twee dames die vroeger ook bij ASWH in het damesteam hebben gespeeld en zodoende precies weten hoe er gespeeld en gecoacht moet worden.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.