ASWH ontvangt 2e AED

14 september 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH ontvangt 2e AED

HENDRIK IDO AMBACHT - Philip Uythoven, trainer en leider van ASWH C2, kreeg via zijn werkgever Hexion de mogelijkheid om een AED te verkrijgen en deze door te spelen aan een vereniging. Als kind aan huis bij ASWH hoefde Philip geen moment na te denken naar welke vereniging deze AED moest gaan!
Zaterdag mocht ASWH voorzitter Herman Jonker deze AED uit handen van Philip ontvangen.

Philip memoreerde bij de overhandiging dat Hexion als chemisch bedrijf veiligheid hoog in het vaandel heeft staan, zo ook ASWH voor haar leden en bezoekers en daar past een AED prima bij.  Bovendien wordt bij ASWH woensdagavond een reanimatie cursus verzorgd voor trainers, leiders  en kantinepersoneel door DGS Arbo & Veiligheid. Je hoopt niet dat een AED ingezet moet worden, maar is dat wel het geval dan wil je weten wat te doen of zoals de Nederlandse hartstichting stelt: ‘Als elke seconde telt’.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.