DVS moet improviseren

21 september 2015 door Hennie van der Zouw
DVS moet improviseren

HENDRIK IDO AMBACHT - Een vervelende uitnederlaag voor DVS afgelopen weekend. Het Moordrechtse IJsselvogels was de Ambachters de baas na een matige eindfase van DVS

En weer moest DVS-coach Beuk zijn team aanpassen op twee plekken in dit (qua stand) belangrijke duel met IJsselvogels, dat slechts twee wedstrijdpunten meer had vergaard dan de Ambachters tot dan toe.  DVS had een zwakke openingsfase (2-0) en liep de gehele eerste helft achter dat verschil aan en deed zichzelf daardoor tekort omdat de ploeg minimaal gelijkwaardig bleek te zijn aan de thuisploeg. Na rust (9-6) maakte DVS direct de goede bedoelingen waar (9-7) en had het zich in de wedstrijd terug geknokt. Een mooi duel ontstond, maar toch DVS kwam nimmer op gelijke hoogte. Bij 13-12 deed DVS door een doelpuntloze periode uiteindelijk zichzelf de nek om waardoor IJsselvogels kon uitlopen naar 19-12.

Komende weekend (zat 26 sept) vindt dan de streekderby tegen Albatros plaats. Qua stand is het vooralsnog geen topper maar met name DVS kijkt al enige tijd uit naar deze onderlinge confrontatie met de Zwijndrechtse buur(t)-genoot in de eerste klasse. Winst van DVS in Zwijndrecht zou het verschil op de ranglijst slechts tot twee punten brengen. Aanvang in Zwijndrecht 16 uur.

DVS A1 boekte een mooie winst in de uitwedstrijd tegen Blauw-Wit. De ploeg van DVS coach Erik Van Alphen won met 6-12 van de huidige hekkensluiter en pakte daarmee na drie wedstrijden de ongeslagen koppositie in poule 2K. Komend weekend wordt aangetreden tegen Juliana A1, dat met een wedstrijd minder gespeeld vooralsnog in de middenmoot verkeert in de poule. Aanvang 12 uur in Oud Gastel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.