De Liefde & van Gemeren tribunesponsor IFC.

05 oktober 2015 door Hennie van der Zouw
De Liefde & van Gemeren tribunesponsor IFC.

HENDRIK IDO AMBACHT -  Het Ambachtse sportpark Schildman wordt alsmaar fraaier. Met links en rechts gloednieuwe, prachtige kunstgrasvelden en lichtinstallaties kunnen sportievelingen tot ’s avonds laat hun balletje trappen.

De Liefde & van Gemeren, het bekende in 1962 opgerichte Ambachtse kantoor voor hypotheken, verzekeringen en pensioenen, heeft een rijke historie als sponsor van IFC achter de rug. Lang geleden begonnen met een reclamebord langs het veld, toernooisponsor voor de jeugd en vele jaren tenuesponsor van het eerste elftal, is het kantoor met ingang van dit seizoen tribunesponsor geworden.

De IFC-tribune die voor alle bezoekers van het Sportpark goed zichtbaar is, is sinds deze week getooid met het bekende blauw/witte logo van deze zeer gewaardeerde sponsor.  De Liefde & van Gemeren draagt alle clubs op het sportpark een warm hart toe en heeft inmiddels overal reclame-uitingen. Deze tribuneborden zijn als het ware de kers op de taart.

Op deze wijze hoopt IFC de vertrouwde samenwerking met De Liefde & van Gemeren nog vele jaren te continueren. In ieder geval is het sportpark “verzekerd” van hun support!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.