IFC Girls Academy heeft nu ook een ME1

02 november 2015 door Hennie van der Zouw
IFC Girls Academy heeft nu ook een ME1

HENDRIK IDO AMBACHT - Dit jaar is er weer een meisjes E1 bij de IFC Girls Academy. Dit jonge team bestaat uit een mix van meiden die eerstejaars E of zelfs nog F zijn. Een aantal meiden heeft de afgelopen jaren al ervaring op gedaan bij de jongens, anderen beginnen met de eerste schreden op het voetbalveld.

De speelsters zijn zeer enthousiast en leergierig. “De afgelopen weken zijn de meiden van ME1 met sprongen vooruit gegaan. In de competitie heeft IFC ME1 inmiddels ook al de eerste puntjes bijeen gesprokkeld”, vertellen de even enthousiaste begeleiders.  De mooie nieuwe shirts van sponsor Tichelaar Tegelwerken zijn een extra stimulans voor de meiden om flink te blijven bouwen aan deze vooruitgang.

Alle meisjes, in elke leeftijdscategorie,  die ook zin hebben om tegen een balletje te trappen, kunnen contact opnemen met Ben Bakker. Hij geeft alle informatie over vrijblijvende proeftrainingen: shandunc@caiway.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.