Plus voetbalplaatjesactie van start

09 november 2015 door Hennie van der Zouw
Plus voetbalplaatjesactie van start

HENDRIK IDO AMBACHT - De voetbalplaatjesactie van De Plus is officieel van start gegaan met het uitreiken van het eerste album bij IFC.

Vanaf maandag krijgt men bij iedere € 15 aan boodschappen een setje voetbalplaatjes. Onlangs is iedere speler en speelster van jong tot senior, zelfs een aantal vrijwilligers op de foto gegaan. Daarvan is een prachtig album samengesteld.

Afgelopen zaterdag kwamen “de mannen van Plus” op het sportpark de gratis albums afleveren. En natuurlijk werd dit moment vastgelegd. De IFC-voetbalschool met trainer Leo ging op de foto samen met de eigenaar van de Plus Louwersplein Alfred Koehoorn en zijn bedrijfsleider Rob Dankers.

Beide Plus-filialen doen mee. Het zal dus de komende tijd een drukte van belang worden in deze supermarkten. Succes met sparen gewenst!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.