IFC Vrouwen door sponsor in nieuwe trainingspakken gestoken

09 november 2015 door Hennie van der Zouw
IFC Vrouwen door sponsor in nieuwe trainingspakken gestoken

HENDRIK IDO AMBACHT - De selectie van IFC Vrouwen 1 heeft uit handen van Gerard van Vliet nieuwe trainingspakken in ontvangst mogen nemen. Gerard en zijn vrouw Jolanda zijn al jaren begaan met het team van zijn dochter Luca en slaan ook niet veel wedstrijden over. De dames van de selectie willen Gerard en Jolanda bedanken voor de mooie trainingspakken.

Gerard van Vliet agenturen voert als exclusief agent van Nederland een tweetal grote design merken; Normann Copenhagen en Pedrali. De merken Normann Copenhagen en Pedrali zijn uitermate geschikt voor ontvangstruimtes, bedrijfsrestaurants, kantoorinrichting, vergaderruimtes, studielokalen en zijn onderling uitstekend te combineren. Gerard van Vliet agenturen werkt nauw samen met diverse projectinrichters en architecten.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.