Ambachtse onderneemster behaalt tweede plaats in landelijke verkiezing

10 november 2015
Ambachtse onderneemster behaalt tweede plaats in landelijke verkiezing

Hendrik-Ido-Ambacht, 10 november – Sietske Meusen Personal Touch Travel heeft op Schiphol haar award in ontvangst genomen voor haar tweede plaats in de landelijke verkiezing 'Beste Zelfstandig Reisadviseur van 2015'. Een geweldige prestatie, aangezien meer dan 1.000 zelfstandige reisadviseurs werkzaam zijn in Nederland.

Verkiezing 'Beste Zelfstandig Reisadviseur 2015'
De verkiezing heeft maar liefst een periode van acht maanden geduurd. In vijf verschillende rondes kwamen alle facetten van een ondernemer aan bod die uitvoerig door een deskundige jury onder de loep zijn genomen. Een klanttevredenheidsonderzoek onder 100 bestaande klanten was tevens een ronde, waarbij Sietske de hoogste score heeft behaald van alle finalisten, namelijk een 9,6!

Jury rapport
Bij de bekendmaking van de tweede plaats, beschreef de jury Sietske als volgt;‘Dat creativiteit in het DNA verankerd zit, laat deze ZRA zien. Op een gestructureerde en planmatige wijze is ze aan het werk. Maar gelijktijdig denkt ze out of the box en ze is in haar marketingactiviteiten zeer creatief.

Met behulp van social media weet ze veel klanten te bereiken. Heldere keuzes die ze heeft gemaakt brengen haar succes. Haar Zuid-Afrika filmpje was van hoog en professioneel niveau. In het klanttevredenheidsonderzoek behaalde ze ook nog eens de hoogste score. Haar benadering en frisheid maakte dat de jury erg van haar onder de indruk is.’

Zelfstandig reisadviseur (ZRA)
Alhoewel Sietske Meusen, woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht, bijna vijf jaar is aangesloten bij Personal Touch Travel als zelfstandig reisadviseur, is het fenomeen nog altijd vrij onbekend in de regio. Desondanks heeft zij de afgelopen jaren een groot klantenbestand opgebouwd, mede door de loyaliteit van haar bestaande klanten, die haar van harte aanbevelen.

Ze komt bij klanten thuis, ook in de avonduren, om de reiswensen te bespreken zodat een gepast reisvoorstel kan worden opgemaakt. Van zonvakanties tot huwelijksreizen en van een cruise tot wereldreis. De klant hoeft de deur niet meer uit, want Sietske kan alles verzorgen; van parkeerplaats op de luchthaven tot afspraak voor inentingen en van verzekeringen tot excursies ter plaatse.

Bovendien komt zij de reisbescheiden persoonlijk thuis brengen en is zij 24 uur bereikbaar voor eventuele noodgevallen. Duurder dan het reisbureau? Nee, absoluut niet! Je vakantie krijgt wel meer aandacht door de 'Personal Touch' van Sietske.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.