ASWH MD1 kampioen

10 november 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH MD1 kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT / PAPENDRECHT - Op zaterdag 7 november kon bij vv ASWH de vlag in top, de meisjes van ASWH MD1 zijn ongeslagen kampioen geworden. Hetzelfde team was vorig seizoen als ME1 ook al kampioen geworden, de vraag was nu, gaat dat ook lukken als MD1 tegen het sterke, op de tweede plaats staande, Papendrecht MD2?

Leider René en trainsters Mandy en Lyanca hebben er alles aan gedaan om dit weer te realiseren. De wedstrijd was spannend, met een schot wat net onder de keepster doorging was het Anne Aleleijn die de 1-0 scoorde, gevolgd, na mooi combinatiespel, door de 2-0 door Benthe. Kort voor rust een opkomend Papendrecht die de 2-1 achter Meadow in het doel schoot.

Na een peptalk kwamen de dametjes gemotiveerd de kleedkamer uit en al snel scoorde Anne-Ruth de 3-1 tevens eindstand. ASWH ontving de complimenten van de trainer van Papendrecht over het technische spel. Hij feliciteerde het hele team hiermee. In het voorjaar op naar een 3e kampioenschap??

Fotobijschrift: Meadow, Lotte, Jaïra, Zoë, Jorrit, Elyse, Benthe, Anne-Ruth en Loïs met hun leider René en trainsters Mandy en Lyanca.

Foto: Timo Stortenbeker.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.