Yes! opent nieuwe locaties en groepen in Hendrik-Ido-Ambacht

13 november 2015
Yes! opent nieuwe locaties en groepen in Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT -  De kinderdagverblijflocatie Gerard Alewijnsstraat 18 (Blije Borgh) krijgt binnenkort een aantal christelijke groepen. Daar kunnen 0-4-jarigen dan gebruikmaken van christelijke opvang en  unieke pakketten en mogelijkheden. De huidige groepen blijven ook gewoon bestaan. Op de Admiraal de Ruijterlaan 1 (De Bron) start Yes! een christelijke peuterspeelgroep. En in het nieuwe Baxhuis komt een fantastische buitenschoolse opvang van Yes!. Door de unieke samenwerking met de andere partijen in het pand, zoals de muziekschool en HI5 Ambacht, en door de geweldige buitenruimte, kunnen de BSO-ers hier voor en na schooltijd hun hart ophalen.

Yes! heeft aanbod voor moderne ouder

Veel ouders weten Yes! te vinden en kennen het unieke aanbod. ‘Al jaren zijn we bezig om ons aanbod waar mogelijk af te stemmen op de wensen van de moderne ouder. Ouders in deze tijd willen flexibel zijn, willen kunnen kiezen voor opvang die ze nodig hebben, willen duidelijkheid  en willen geen gedoe. Uiteraard willen ze ook een vertrouwd plekje waar ze hun kind met een gerust hart kunnen achterlaten, maar dat is al generaties lang zo en in mijn ogen de basis van kinderopvang. Dat vinden wij logisch, evenals het optimaal stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling. Daarom hebben wij ook een pedagoog in dienst’, vertelt Eva Klein, directeurbestuurder van Yes! Kinderopvang.

Samen

De manier waarop Yes! de opvang graag uitvoert, is samen met anderen. ‘Ieder kind maakt deel uit van een netwerk. Ouders, opa’s, oma’s, familie, kennissen, kinderopvang, school, de buurt, de sportclub, enz. …. iedereen heeft invloed op de ontwikkeling van een kind. Daarom betrekt Yes! Kinderopvang voortdurend het netwerk van de kinderen bij de opvang en is Yes! Kinderopvang een groot voorstander van samenwerking’, legt Eva uit. Yes! is dan ook erg blij met de samenwerking die straks in het Baxhuis ontstaat. De organisatie betreurt echter het besluit van de overkoepelende scholenorganisatie om -op de locaties Druivengaarde en Witte de Withstraat vanaf februari 2016 en op de locatie PC Hooftsingel vanaf maart 2016- het contract met Yes! eenzijdig te beëindigen. Hierdoor is Yes! gedwongen om de opvang op deze locaties te staken.

Informatie

Meer informatie over het unieke aanbod van Yes! Kinderopvang vindt u op onze website:  www.yeskinderopvang.nl. Hier kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte en rondleiding aanvragen. Onze klantenservice kunt u bereiken via klantenservice@yeskinderopvang.nl of 078 – 612 13 30.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.