Aanvragen buurt(kerst)boom

13 november 2015 door Josette Huisman
Aanvragen buurt(kerst)boom

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf heden is het mogelijk om voor uw buurt een buurtboom aan te vragen bij de gemeente. 

U kunt de boom aanvragen door een mail te sturen naar wbw@h-i-ambacht.nl Dit kan tot en met maandag 30 november. In uw mail vermeldt u de adresgegevens van de contactpersoon en de gewenste locatie van de boom. Vervolgens ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging. Daarmee kunt u op dinsdag 8 december tussen 16.00 en 19.00 uur bij de wijkbus voor het gemeentehuis de buitenverlichting met verlengsnoer ophalen.

De gemeente brengt de boom op 11 december naar uw buurt en zet de boom stevig vast op de afgesproken plek. U tuigt de boom met buurtbewoners op en zorgt zo samen voor gezellige kerstsfeer in de straat. 

Enkele regels: 

  • Maximaal 1 boom per straat
  • De kerstboom kan worden geplaatst in een stukje openbaar groen. Ongeschikt is harde ondergrond zoals een trottoir of parkeerplaats.
  • U regelt onderling wie de elektriciteit biedt, dus in welk huis of garage de stekker van de kerstboomverlichting in het stopcontact kan. Het verlengsnoer bij de buitenverlichting is 20 meter lang.
  • De gemeente bepaalt of de gewenste locatie van de boom daadwerkelijk mogelijk is.
  • De kerstboom wordt op 30 december 2015 door de gemeente weggehaald en moet dan ontdaan zijn van versiering en verlichting.
  • In de week van 5 januari moeten de buitenverlichting en het verlengsnoer weer in goede orde (in de verpakking en uit de knoop) ingeleverd worden bij de balie van het gemeentehuis, met vermelding van naam en adres van de contactpersoon
  • We leveren een beperkt aantal kerstbomen, dus reageer vlug.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.