De volgende ASWH Voetbalschool kampioenen melden zich

16 november 2015 door Hennie van der Zouw
De volgende ASWH Voetbalschool kampioenen melden zich

HENDRIK IDO AMBACHT - Op het hoofdveld van ASWH werden zaterdagmorgen gelijktijdig een tweetal kampioenswedstrijden gespeeld. Zowel ASWH F7 als E6 mocht na afloop een titelfeestje vieren.

ASWH F7
Dit nieuwe F-team heeft al vanaf speelronde 1 de touwtjes strak in handen. De eerste wedstrijd werd al met 15-0 gewonnen en ook daarna haalde F7 geregeld de dubbele cijfers, met als toppunt een uitwedstrijd tegen Pelikaan waar er maar liefst 25 doelpunten werden gemaakt. Dit alles bij elkaar resulteert in het ongelooflijke aantal van 123 doelpunten in 8 wedstrijden en slechts 5 doelpunten tegen. Na de wedstrijd zaterdagmorgen tegen buurman IFC (16-0 winst) lieten de kampioenen zich graag op de foto vastleggen. In hun gloednieuwe outfit, verzorgd door sponsor Dalosy, lieten zij trots hun kampioensbekers zien.

ASWH E6
De E-pupillen van ASWH E6 waren van meet af aan heer en meester en bleven zeven duels op rij ongeslagen. Omdat concurrent Heerjansdam verrassend punten verspeelde, werd de thuiswedstrijd tegen Alblasserdam E4 de kampioenswedstrijd. ASWH E6, dat onder andere begeleid wordt door oud-ASWH 1 speler André Penning, liet er geen (kunst)gras over groeien en toonde middels een overwinning met klinkende cijfers (13-0) aan de terechte kampioen te zijn.
 
Na afloop werden beide teams door ouders, familie en bezoekers feestelijk onthaald in de kantine. Na de felicitaties van het jeugdbestuur kregen alle spelers en begeleiders een drankje en een versnapering aangeboden door de supportersclub.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.