Nieuwe openingstijden Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Nieuwe openingstijden Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK IDO AMBACHT - De gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kiest met 'persoonlijk, snel en digitaal' voor een verandering in de dienstverlening. Steeds meer diensten zoals het aanvragen van een uittreksel, het doorgeven vaneen verhuizing, melding doen over de buitenruimte of een vraag aan de gemeente regelen inwoners digitaal. Voor enkele producten of diensten moeten zij toch naar de balie komen. De openingstijdenworden aangepast aan de behoefte van onze inwoners. Hiermee sluit de gemeente beter aan op ontwikkelingen in de dienstverlening, nu en in de toekomst.

De balie van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht heeft vanaf 4 januari 2016 andere openingstijden. Wij zijn open op: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Op maandag en woensdag van 14.00 tot 19.30 uur

Persoonlijk contact: Twee avondopenstellingen
Vanaf januari is de balie elke week twee avonden open. Naast de bestaande maandagavond zijn inwoners ook op woensdagavond welkom. Onze avondopenstelling is nu al het drukst bezochte moment in de week. De extra avondopenstelling sluit meer aan bij de behoefte van onze inwonersom buiten kantoortijden producten of diensten persoonlijk te regelen met de gemeente. 

Snel: Op afspraak & thuisbezorgen Paspoorten & Identiteitskaarten
Voor (bijna) alle producten en diensten kunnen inwoners vanaf het nieuwe jaar een afspraak maken. Het voordeel hiervan is dat inwoners zelf plannen wanneer een bezoek het beste uitkomt en geenwachttijd hebben. Wij bieden de mogelijkheid om binnen twee werkdagen op afspraak te komen. 

Vanaf het eerste kwartaal van 2016 kunnen inw oners ervoor kiezen om hun paspoort of identiteitskaart te laten bezorgen. De gemeente bezorgt thuis of op het werk door heel Nederland, ook 's avonds en op zaterdag. Voor € 4,95 extra per document kunnen inwoners van deze service gebruik maken. Met deze service hoeven inwoners hun paspoort of identiteitskaart niet  meer persoonlijk op te halen. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.