Prachtig nieuw tenue voor IFC C2

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Prachtig nieuw tenue voor IFC C2

HENDRIK IDO AMBACHT - Van Weidz Transport b.v. ontving IFC C2 afgelopen zaterdag uit handen van eigenaar Cees Idzenga een prachtig tenue.

Weidz Transport B.V. is opgericht op 29 december 2005 door Cees Idzenga en is thans gevestigd in H.I .Ambacht. De naam Weidz is afgeleid van Van Weelden (IJkopnames B.V.) en Idzenga. Doelstelling is om een betrouwbare schakel te zijn tussen scheepseigenaren en opdrachtgevers van transport over water, zowel binnenvaart als zeevaart.

Tevens is Cees eigenaar van AvW IJkopnames B.V. met als doel om onder meer hoeveelheden lading van schepen te controleren. Wijds komt van de uitdrukking “Wijds en Zijds”. Hiermee wordt bedoeld dat Weidz Transport B.V. zich dus niet alleen op de Nederlandse markt begeeft, maar ook daarbuiten, zowel in de binnenvaart als in de scheepvaart, anders gezegd: “ Alles is mogelijk”, dus zo ook een mooi gesponsord tenue. C2 en bestuur IFC bedanken Weidz voor deze mooie geste.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.