Meiden IFC MD ongeslagen kampioen

23 november 2015 door Hennie van der Zouw
Meiden IFC MD ongeslagen kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag zijn de meiden van de D-pupillen van IFC ongeslagen kampioen geworden. Met 21 punten uit 7 wedstrijden hebben de IFC Girls er geen gras over laten groeien. Vooraf was het nog even een beetje spannend, want er moest gespeld worden tegen de enige overgebleven concurrent. In de stromende regen stonden de tien en elfjarige meiden op het veld om de strijd tegen Be Ready aan te gaan. Maar vanaf het eerste flutsignaal was het duidelijk.

De meiden van IFC MD1 wilden iedereen laten zien dat er maar één ploeg aansprak had op het kampioenschap. De wedstrijd werd dan ook gewonnen met 2-0. Na het laatste fluitsignaal was de vreugde bij de meiden en de begeleiding groot. De grote inzet tijdens de trainingen werden nu namelijk beloond met een mooi kampioenschap. Vol trots werden de bloemen in ontvangst genomen. Later in de kantine werd er lekker gesmikkeld van een patatje. Meiden, van harte gefeliciteerd.

Om een tweede team te kunnen vormen na de winterstop zijn er eigenlijk nog een paar meisjes in de leeftijdscategorie van 10 tot 12 jaar nodig. Een paar keer gratis meetrainen is natuurlijk altijd welkom. Inlichtingen via Ben Bakker: shandunc@caiway.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.