Vijf teams van ASWH najaarskampioen

30 november 2015 door Hennie van der Zouw
Vijf teams van ASWH najaarskampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - Als je alle zeven gespeelde wedstrijden wint en dus  21 punten verzamelt, plus daarbij ook nog eens 27 doelpunten voor en slechts 5 tegen  hebt, mag je je een terechte najaarskampioen noemen!  Het door Hapfoods gesponsorde ASWH D3 liet er duidelijk geen voetbalkunstgras over groeien op zaterdag 21 november.

Toch was men een beetje van slag, want met rust stond het tegen Pelikaan O12 nog 0-1. Wat er in de thee heeft gezeten weet niemand, maar er kwam een heel ander D3 uit de ASWH-kleedkamer. Met goed voetbal werd de stand gekanteld naar een 4-1 overwinning en kon het kampioensfeest in de kantine van start gaan. D3 is al de vijfde kampioen bij ASWH, er zullen er ongetwijfeld nog meer volgen.

Op de foto boven de trotse kampioenen van D3: Efkan, Robin, Rodayson, Guyon, Ruurd, Mika, Daan, Nathan, Riley, Daan, Milan, Roy, Sander o.l.v. Wim Scheurwater en Ed van Haften.

Update:

Maar er werden nog meer teams van ASWH kampioen: Een ware Kampioenenregen:
Want zaterdag 28 november zijn maar liefst vijf teams kampioen geworden bij ASWH. Tot op heden zijn al acht teams kampioen geworden in de najaarscompetitie en er zullen er de komende zaterdagen, gezien de stand, ongetwijfeld nog meer volgen.
- ASWH C4 versloeg VVGZ met 5-2. ASWH D5 kwam niet in actie, maar de concurrentie liet punten liggen, zij werden dus zonder te spelen kampioen.
- ASWH E3 speelde dus een spannende wedstrijd tegen Drechtstreek en won met 4-1. Met 27 punten uit 10 wedstrijden een terechte kampioen.
- ASWH E7 moest het opnemen tegen Oranje Wit, de winnaar was kampioen. Door een 2-0 winst werd dit ASWH.
- ASWH E10 nam het op tegen Groote-Lindt. Ook hier zou de winnaar kampioen worden. Het was een zeer spannende wedstrijd waar ASWH kort voor tijd de winnende maakte 1-0.
- ASWH F6 werd al op 21 november kampioen, maar vierde dit met medailles op 28 november.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.