Holland Zingt zoekt heren

30 november 2015 door Hennie van der Zouw
Holland Zingt zoekt heren

HENDRIK IDO AMBACHT - Het Christelijk Reiskoor “Holland Zingt” zoekt tenoren en bassen. Begin 2016 gaat het nieuwe koorproject van start.Dat betekent dat het koor zich gaat voorbereiden op een aantal prachtige concerten en optredens. Het hoogtepunt is het concert in de bekende St. Bavokerk te Haarlem. Dit concert maakt deel uit van de jaarlijkse koorreis, die in 2016 zalplaatsvinden van 20 t/m 22 mei. Heren die geïnteresseerd zijn om lid te worden zijn van harte welkom, want i.v.m. een goede stemmenverhouding is het koor op zoek naar een aantal bassen en tenoren.

Tijdelijk er echter wel een ledenstop voor dames, maar sopranen en alten die een tenor of bas meebrengen kunnen zich nog steeds aanmelden. Koorervaring is geen vereiste, want iedereen die graag zingt is van harte welkom een proefrepetitie mee ta maken. De eerste repetitieis op vrijdag 15 januari 2016  van 20.00 tot 22.00  uur in de Gereformeerde Kerk, Rembrandtstraat 1 te Puttershoek. Er wordt gestart met een geheel nieuw repertoire. Alle koorleden krijgen een oefen cd mee naar huis en er wordt eenmaalper twee weken op vrijdagavond gerepeteerd o.l.v. dirigent Adri Poortvliet.

Zoals gezegd staan er diverse mooie optredens gepland, want naast de St. Bavokerk te Haarlem, staan er in de aanloop van de koorreis optredens gepland inde Immanuelkerk te Maassluis, de Grote Kerk van Schiedam, de Breepleinkerk te Rotterdam en de Eendrachtskerk te Zuid-Beijerland. Ook zullen bekende solisten aan deze concerten gaan meewerken. We noemen onder meer, Martin Mans, André van Vliet, Carina Bossenbroek, Mark Brandwijk en André de Jager. Tijdens de koorreis overnacht men in luxe kamers van het Van der Valk hotel in Haarlem. Meer informatie over deze koorreis, de optredens en het koor kunt u krijgen op de website www.hollandzingt.nl of door te bellen met Leen Koster, telefoon 06-28571581

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.