Lancering eDetect app voor ondernemers

01 december 2015 door Hennie van der Zouw
Lancering eDetect app voor ondernemers

HENDRIK IDO AMBACHT - Op maandagmiddag 30 november heeft burgemeester Heijkoop, tijdens een bijeenkomst met genodigden, de eDetect app voor ondernemers gelanceerd.

eDetect app
Samen met de gemeente, brandweer en politie is er een app ontwikkeld, 'eDetect', om een digitaal veiligheidsnetwerk voor ondernemers te creëren. Zo kunnen zij elkaar digitaal waarschuwen bij verdachte situaties. Uniek is dat achter deze app een centrale meldkamer zit. Burgemeester Heijkoop: “Wij vinden het erg belangrijk dat onze ondernemers in Hendrik-Ido-Ambacht veilig kunnen ondernemen. Daarom hebben wij als collectief deze app ontwikkeld. Zo werken we met elkaar aan veiligheid in Hendrik-Ido-Ambacht”. Dit veiligheidsnetwerk en bijbehorende app is een initiatief van de Stichting Collectieve Bedrijvenveiligheid in Hendrik-Ido-Ambacht. De gemeente is daar een onderdeel van.

Interesse in de app?
Bent u een bedrijf in Hendrik-Ido-Ambacht en heeft u ook interesse om zich aan te melden voor het digitale netwerk? Download dan de 'eDetect' app in de App Store.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.