ASWH F4 en ASWH E9: de volgende kampioenen

14 december 2015 door Hennie van der Zouw
ASWH F4 en ASWH E9: de volgende kampioenen

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag mochten wederom twee jeugdteams van ASWH een kampioenschap vieren: F4 en E9.

Voor ASWH F4 zat de competitie er eind november reeds op, toen buurman IFC F2 met 5-0 naar de kleedkamer werd verwezen. ASWH F4 wist zich daarmee met slechts één verliespartij en één gelijkspel te verzekeren van 25 punten. Opmerkelijk is dat dit team slechts 9 tegendoelpunten in tien wedstrijden moest incasseren en wel 65 doelpunten maakte!

ASWH E9 speelde net als F4 eind november al zijn laatste wedstrijd. In de eerste wedstrijd van de competitie maakte het een misstap tegen Heerjansdam E5, dat later de grote concurrent in de strijd om de eerste plaats werd. In de volgende wedstrijden herpakte E5 zich geweldig door telkens de 3 punten mee naar huis te nemen. Door concurrent Heerjansdam met 2-1 te kloppen en vervolgens geen misstap meer te maken, werd E5 kampioen.

Beide teams werden afgelopen zaterdag feestelijk onthaald in een overvolle ASWH-kantine door ouders en bekenden en ontvingen daar van pupillencoördinator en lid van verdienste Wolter Admiraal de felicitaties van het ASWH-jeugdbestuur. Natuurlijk werden zij ook getrakteerd op een heerlijk frietje en drankje van de ASWH-supportersvereniging.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.