Uitslagen kindertafeltennisfeest Serve’71

04 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Uitslagen kindertafeltennisfeest Serve’71

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 29 december 2015 organiseerde tafeltennisvereniging Serve ’71 haar jaarlijkse kindertafeltennisfeest. Dat was leuk en de kinderen konden ook allerlei prijzen winnen. Wie de winnaars waren, leest u zo dadelijk. Eerst iets over de opzet van het feest.

Het was verdeeld in zowel een ochtend- als een middagsessie. s’ Ochtends kwamen er zo’n 20 kinderen uit de groepen 4 tot en met 6. Zij konden enkele spelletjes spelen die met tafeltennis te maken hadden. Zo maakten de kinderen op speelse wijze kennis met het tafeltennis. Tussendoor was er nog een pauze waarin de dorst gelest kon worden. Uiteindelijk was de 1e prijs voor Ilvy de Jonge, de 2e prijs voor Marnix den Otter en de 3e prijs voor Finn de Jonge.

De middagsessie was voor de kinderen uit de groepen 7 en 8. Er deden zeventien kinderen mee en zij speelden eerst in poulevorm enkele wedstrijdjes. Uiteindelijk streden ze voor de grote finale, de meisjes tegen de meisjes en de jongens tegen de jongens. Het werd spannend, maar bij de meisjes won Emma Vogelaar, gevolgd door Pieternel Schot op de tweede plaats en Annelyn Schot op de derde plaats. Bij de jongens wist Tjeerd Dekker de eerste prijs te scoren. De tweede prijs was voor Jasper Kapaan, gevolgd door Joël Joosse op de derde plaats. 

De scholenprijs werd, evenals bij het vorige kindertafeltennisfeest, gewonnen door de Meander. Serve’71 kijkt tevreden terug en wil alle kinderen, evenals hun ouders bedanken voor hun inzet.

Tekst: Jan-Willem Schneider
Foto: Gerard Maaskant

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.