ASWH selectietoernooien groot succes

04 januari 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH selectietoernooien groot succes

HENDRIK IDO AMBACHT - Traditioneel organiseert ASWH rondom kerst en oud & nieuw zaaltoernooien in de Ridderhal voor de D1, C1, B1 en A1 selectie. Teams van Oranje Wit, Drechtstreek, Papendrecht, RVVH, Rijsoord, VVGZ, Pelikaan en ASWH nemen het tegen elkaar op om met de felbegeerde wisselbekers naar huis te gaan.

Maandag 21 december werd gedurende de gehele dag gestreden door de D1-teams. Het was spannend, soms even wat wennen aan de zaalvoetbalregels, maar uiteindelijk had een ieder het naar zijn zin en won ASWH het 39ste D1-toernooi.

Dinsdagavond 22 december was het de beurt aan de C1-selecties. Het Ridderkerkse C1-team van RVVH was zeer fanatiek en had een aantal echte zaalvoetballers in de gelederen, zij werden de terechte winnaar van het C1-toernooi.

Woensdagavond 23 december kwamen de B1-teams tussen de lijnen. Om de 3e en 4e plaats speelden de teams van ASWH en Papendrecht. Het eindigde in een gelijkspel, waarbij ASWH als 3e eindigde omdat zij de penalty’s beter namen. Een spannende finale volgde tussen Oranje Wit en RVVH, waarbij Oranje Wit met 4-2 won.

Woensdagavond 30 december stond het 42ste GSC-zaaltoernooi voor A1-teams op het programma. In 1974 was het vv Altena wat de wisselbeker mee naar huis nam. Deze keer ging de eer naar ASWH A1, dat duidelijk een favoriet was na de eerste wedstrijd die gespeeld werd. VVGZ - ASWH was de finalewedstrijd, ASWH kwam op 2-0, maar VVGZ liet zich het kaas niet van de boterham eten en kwam terug tot 2-2, maar uiteindelijk wist ASWH de winnende te scoren.

De ASWH-organisatie kan terugzien op leuke en spannende toernooien en ziet de teams eind 2016 graag weer in actie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.