ASWH huldigt diverse jubilarissen

04 januari 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH huldigt diverse jubilarissen

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 2 januari organiseerde ASWH de traditionele nieuwjaarsreceptie. Hierop werd een groot aantal jubilarissen gehuldigd. Zij ontvingen een speld, een bos bloemen en enkele persoonlijke woorden van bestuurslid Wim Helmink.

De volgende jubilarissen zijn gehuldigd: Cees Bakker, Henk van Gils, Rob Kuiters, Martin Lobrink (allen 25 jaar lid), Michel Devilee, Ruud Dorst, Lex Hoogendam, Cor de Jong, Jaap Kleijnendorst, Gerard van Vliet (allen 40 jaar lid), Leo van den Berg, Cees Hofland, Jan Scheurwater (allen 50 jaar lid), Jaap Bakker, Bram de Bakker, Maarten Sintnicolaas (allen 60 jaar lid), Arie van den Herik en Wout Valk (beiden 65 jaar lid). Op de foto poseert voorzitter Herman Jonker met Arie van den Herik en Wout Valk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.