ASWH in Top 200 amateurclubs van Nederland

01 februari 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH in Top 200 amateurclubs van Nederland

HENDRIK IDO AMBACHT - Al enige jaren stelt 'De Voetbaltrainer,' een vakportaal voor voetbaltrainers, een ranglijst op van de 200 hoogst spelende amateurclubs van Nederland. Die wordt samengesteld aan de hand van het niveau van het eerste elftal en de jeugdselecties. Onlangs is de derde editie gepubliceerd, die geldt voor het seizoen 2015/16. ASWH heeft een plek in de top 200 bemachtigd.

De Ambachtse voetbalvereniging is geëindigd op plek 110. Een goede prestatie, want ons land telt meer dan 2000 amateurclubs. Deze klassering is dan ook zeker een compliment waard aan iedereen die zich op wat voor manier dan ook inspant voor ASWH. Niet alleen spelers en trainers, maar ook vrijwilligers die andere taken rond het voetbal verzorgen. Clubs die in de Top 200 zijn geëindigd, mogen van De Voetbaltrainer een jaar lang een speciaal logo voeren.

De complete ranglijst is terug te zien op www.devoetbaltrainer.nl/top200

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.