ASWH onder 23 wint van Spijkenisse

10 februari 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH onder 23 wint van Spijkenisse

HENDRIK IDO AMBACHT - Zoals bekend neemt ASWH deel aan een regionale beloftencompetitie voor spelers onder 23 jaar. Dinsdagavond 9 februari speelde ASWH op eigen veld in de derde poulewedstrijd tegen Spijkenisse. Onze beloften wonnen na een 2-0 ruststand met 3-0. In de eerste 20 minuten van de wedstrijd scoorde Mike Langerak beide treffers. Na de rust was de partij meer in evenwicht, maar een kwartier voor tijd was de beste kans opnieuw voor ASWH. Een fraaie boogbal van Thomas Keuter belandde echter slechts tegen de lat. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd was Joshua Akoy het doeltreffende eindstation van een vloeiende aanval.

Voor de winterstop verloor ASWH de eerste poulewedstrijd tegen Excelsior Maassluis. Hierna werd in januari gewonnen van Barendrecht en nu dus van Spijkenisse. In de laatste poulewedstrijd speelt ASWH in Dordrecht tegen Oranje Wit.

Namens ASWH onder 23 kwamen de volgende spelers in actie tegen Spijkenisse: Marvin Nootenboom, Jordi Mosmans, Gilmaro van de Werp, Bas van Stokkom, Lars van Roon, Sven Breukhoven, Rutger de Bos, Nick Slotboom, Joshua Akoy, Mike Langerak, Billy Nzojyibwami, Bas Kooiman, Sebastiaan Kaal, Thomas Keuter en Kader Diop.

Cees van Heeren

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.