De jeugdafdeling van ASWH groeit als kool

10 februari 2016 door Hennie van der Zouw
De jeugdafdeling van ASWH groeit als kool

HENDRIK IDO AMBACHT - Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver. Na 3 eerdere afgelastingen en diverse slapeloze nachten was de eerste wedstrijd van ons jongste team binnen onze competitie spelende teams ASWH F11 een feit. Ja u leest het goed ASWH F11! Hoe lang is dat geleden dat ASWH een F11 kende?

IMG 2073Uit tegen Sliedrecht F10 mochten de mannen van F11 laten zien wat ze de afgelopen weken van de trainers Jos de Vroed en Bas de Groot geleerd hebben.

Na een tactische bespreking in de kleedkamer en een gedegen warming up blaast de scheidsrechter op zijn fluit. De mannen van F11 zijn aan hun eerste voetbal minuten begonnen.

Het spel gaat op en neer, keeper Rob voorkomt met een paar mooie reddingen dat we op achterstand komen en het is nog maar de vraag waar het eerste doelpunt gaat vallen. Gelukkig voor ons komt de bal bij Roan die bekeken de 0-1 scoort. De armen gaan in de lucht, er wordt hard gejuicht en iedereen is blij. Jammer genoeg kunnen we niet lang genieten van de voorsprong want voor we het weten staan we 2-1 achter en dat is niet helemaal onterecht.

F11 herpakt zich gelukkig snel en via een fraai doelpunt van Nassim, gevolgd door een schuiver in de hoek van Jelte staat het 2-3 en gaan we met een voorsprong de rust in om te genieten van een beker lekkere limonade.

De tweede helft is net begonnen of Skip vergroot de voorsprong na een lange sprint en een gericht schot in de hoek; 2-4.  Maar de strijd is nog niet gestreden. Ballen worden bekwaam weggewerkt door Levi en Mauro terwijl Gabor met een paar mooie reddingen voorkomt dat Sliedrecht kan scoren. Halverwege de tweede helft krijgt Roan weer een kans die hij niet onbenut laat. Met zijn tweede deze wedstrijd wordt het 2-5. Dat Sliedrecht nog een doelpunt scoort en daarmee de eindstand op 3-5 brengt mag de pret niet drukken. F11 heeft de eerste drie punten te pakken en dat smaakt naar meer.  Gefeliciteerd jongens. Goed gespeeld en verdiend gewonnen.

Helaas was Peder door een flinke griep geveld. Via de app kon hij de wedstrijd volgen. Beterschap.

Op naar de eerste thuiswedstrijd

Leiders F11

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.