Vier man overvallen woning aan de Veersedijk

20 januari 2016
Vier man overvallen woning aan de Veersedijk

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 16-jarige jongen is dinsdagmiddag in zijn woning aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht overvallen door vier mannen. De mannen zijn er met een onbekende buit vandoor. Niemand raakte gewond.

De 16-jarige jongen was alleen thuis toen er rond het middaguur opeens vier mannen in de woning stonden. Het is onbekend hoe zij zijn binnen gekomen. Ze vroegen de jongen om geld. Vervolgens bonden ze de jongen vast. Even later gingen ze er met een onbekende buit vandoor.

Na zo'n 50 minuten wist de jongen zich te bevrijden en kon hij hulp inschakelen. De politie is direct een onderzoek gestart.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.