Ook derde verdachte woningoverval Hendrik Ido Ambacht aangehouden dankzij Bureau Rijnmond

01 maart 2016 door Hennie van der Zouw

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Dankzij kijkers van het lokale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond is een derde verdachte aangehouden voor de woningoverval op de Veersedijk in Hendrik Ido Ambacht. Eerder werden al twee verdachten aangehouden, eveneens dankzij kijkers van Bureau Rijnmond.

Maandagochtend werd een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht aangehouden nadat kijkers van het regionale opsporingsprogramma hem herkenden van de beelden die van de overval getoond werden. Eerder werden als een 16-jarige en 17-jarige stadsgenoot van hem aangehouden als verdachten voor deze zaak.

Overval
De overval werd gepleegd op dinsdag 19 januari jl. Toen werd een 16-jarige jongen in de woning overvallen door vier mannen. De vier bedreigden hem met een vuurwapen en bonden hem vast. Zij gingen er met diverse goederen, waaronder een spelcomputer en geld, vandoor. Beelden van de overval werden getoond in Bureau Rijnmond, het regionale opsporingsprogramma dat elke donderdagavond te zien is op TV Rijnmond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.