De Jong Foto Hobby Art van start in winkelcentrum De Schoof

07 maart 2016 door Hennie van der Zouw
De Jong Foto Hobby Art van start in winkelcentrum De Schoof

HENDRIK IDO AMBACHT -  Er wordt veel gesproken over winkels die hun deuren sluiten, maar soms komen er ook leuke winkels voor terug. In het pand in winkelcentrum De Schoof waar begin van het jaar Foto Klein gevestigd was, opent binnenkort ‘De Jong Foto-Hobby-Art’ haar deuren. Hoewel de winkel officieel pas eind maart open gaat, kan men er nu al terecht voor officiële pasfoto’s.

Bekend adres voor pasfoto’s
Met het faillissement van Foto Klein was het voor veel mensen in de regio zoeken waar ze terecht konden voor het maken van pasfoto’s, maar inmiddels kan dat weer op het oude vertrouwde adres in winkelcentrum De Schoof.

Eigenaar Simon de Jong is overigens geen onbekende op het gebied van pasfoto’s. Nog voor Foto Klein was Simon jarenlang het gezicht bij Foto Gaaf in hetzelfde pand aan De Schoof 20.

Over De Jong Foto Hobby Art
Bij ‘De Jong Foto-Hobby-Art’ kan men behalve voor pasfoto’s, batterijen en fotolijstjes ook terecht voor veel hobbyartikelen zoals acrylverf, doeken, penselen, borduurpaketten, scrapbookvellen, knipselvellen, knutselscharen enzovoort.

Met de nieuwe winkel wil Simon meer bieden dan alleen een winkel waar leuke spullen verkocht worden. Naast de verkoop van genoemde artikelen, moet het een plaats worden van gezelligheid, waar mensen elkaar inspireren en creatieve ideeën kunnen uitwisselen.

Demo’s en workshops
Om elkaar te kunnen inspireren zullen er regelmatig demo’s en/of workshops georganiseerd worden. Ook als mensen zelf hun creativiteit met anderen willen delen zal daar ruimte voor geboden worden in de winkel. Via de website www.dejong-foto-hobby-art.nl of via Facebook kan contact worden opgenomen met Simon. Langsgaan in de winkel kan natuurlijk ook.

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en de officiële opening van de winkel? Profiteren van exclusieve aanbiedingen? Volg De Jong Foto-Hobby-Art op facebook: www.facebook.com/dejongfotohobbyart

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.