Presentatie boek 'De Barones' van Janny de Heer in Den Brommert

08 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Presentatie boek 'De Barones' van Janny de Heer in Den Brommert

HENDRIK IDO AMBACHT / DORDRECHT - In gebouw Den Brommert van de Vereniging Historisch Genootschap Hendrik-Ido-Ambacht aan de Smidshoef 26-30 vindt op 17 maart de presentatie plaats van het boek de Barones van schrijfster Janny de Heer.

De roman 'De Barones' beschrijft het leven van een inwoonster van Dordrecht. Dat zij dochter is van NSB ouders, daar heeft ze haar hele leven (nu 76) last van gehad. het verhaal begint daarom op Dolle Dinsdag en eindigt vandaag de dag. Meer info over auteur www.jannydeheer.nl

'De Barones' is het fascinerende verhaal van een vrouwenleven, dat zich hoofdzakelijk in de Drechtsteden tegen het decor van de wederopbouw in het naoorlogse Nederland afspeelt.

De eerste exemplaren zullen door de auteur worden uitgereikt aan mevrouw Mijnsje (Mien) Bezemer, hoofdpersoon in deze biografische roman, en aan de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht, de heer Jan Heijkoop.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.