Sponsoren steken ASWH Meisjes Twee in het nieuw

29 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Sponsoren steken ASWH Meisjes Twee in het nieuw

HENDRIK IDO AMBACHT -  Totaal al 15 punten uit 5 wedstrijden heeft het nieuwe meisjesteam ME2 behaald in de competitie, d.w.z. alle wedstrijden zijn tot op heden gewonnen, met een doelsaldo van 27 voor en 12 tegen. Zo'n goed spelend en net gestart meisjesteam moet beloond worden dacht de Liefde en van Gemeren en zij hebben dan ook ME2 in het nieuw gestoken. Natuurlijk moest dat met een vrouwelijke touch gebeuren; de sokken en rugnummers zijn roze.

Zoals de lezer kan zien, worden de nieuwe tenues enorm gewaardeerd door de ASWH ME2 dametjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.