Tribute Night met U2 Simple Minds en Alanis Morissette bij ASWH

05 april 2016 door Hennie van der Zouw
Tribute Night met U2 Simple Minds en Alanis Morissette bij ASWH

HENDRIK IDO AMBACHT - Rockband Nduss houdt zaterdag 28 mei een speciale Tribute Night in de kantine van ASWH aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht, waarbij de band optreedt als U2, Alanis Morissette en Simple Minds.

Daarmee vertolkt Nduss rockband muziek van de beroemdste bands uit de jaren ’80 en ’90.

Het concert wordt georganiseerd door de ASWH en is toegankelijk voor leden en andere muziekliefhebbers.

Na de Tribute-act eindigde Nduss in 2013 als derde in de landelijke finale van The Dutch Battle of the Coverbands. De band bestaat uit zes ervaren muzikanten die rockmuziek willen maken zoals die ooit bedoeld was: met rauwe opzwepende gitaren, strakke groovy drums, vette baspartijen, melodieuze toetsen, meerstemmige zang en vooral: met vuur en passie. 

Met zangeres Debbie Potters heeft Nduss zijn eigen ‘Alanis’ in huis, die als een echte rockbitch over het podium wervelt en de stem van de beroemde Canadese artieste heel dicht weet te benaderen. Nduss speelt veel nummers van haar meest succesvolle album ‘Jagged little pill’, zoals ‘One hand in my pocket’, ‘You oughta know’, ‘You learn’ en ‘Ironic’, maar ook hits als ‘Uninvited.’

Met zanger André Oerlemans heeft de band een frontman die qua stem en timbre veel lijkt op zanger Jim Kerr van de Simple Minds, maar ook Bono van U2 kan vertolken. Tijdens de tribute komen alle bekende hits van de Simple Minds voorbij. Van ‘Alive & Kicking’ tot ‘Don’t you’, van ‘Sanctify yourself’ tot ‘Waterfront’ en uiteraard ‘Belfast Child’. Daar tussendoor speelt de band bekende nummers van U2 zoals ‘Where the streets have no name’, ‘One’ of ‘ With or without you’.

Bij elke tribute zorgen gitarist Bob Janssens, bassist Stef van Gelderen, drummer Jan van Gelderen en toetsenisten Ferdy de Jonge en Erik-Jan Paauw voor een authentiek, stuwend rockgeluid.

Tussen de optredens zal de Dordtse Rock DJ Bert die avond andere muziek uit de 80’s en 90’s draaien.

De Tribute Night vindt plaats op zaterdag 28 mei, in de kantine van ASWH aan de Reeweg in Hendrik-Ido-Ambacht.  De zaal is open vanaf 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via…..

Fotobijschrift: Nduss treedt op als tributeband van U2, Alanis Morissette en The Simple Minds.

Voor meer informatie: Website: www.xeffect.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.