ASWH jeugdteam superieur kampioen

11 april 2016 door Hennie van der Zouw
ASWH jeugdteam superieur kampioen

HENDRIK IDO AMBACHT - In het najaar werd ASWH E6 al ongeslagen kampioen en in de voorjaarscompetitie, tegen sterkere tegenstanders dan in de najaarscompetitie, heeft het team dit fantastische resultaat nog een keer herhaald. Met nog twee wedstrijden te gaan werd zaterdag 9 april met 2-1 gewonnen van de enige overgebleven kandidaat SC Emma E3.

Na een 0-1 achterstand en het oppeppende praatje van de trainers in de rust, kwam een fanatiek E6 uit de kleedkamers en scoorde vervolgens de 1-1 en de winnende 2-1. 'We are the champions' schalde door de ASWH kantine, waar een verdiend patatje en drankje werd genuttigd. Nu nog even de laatste twee wedstrijden winnen en dan is het een superieur en fantastisch seizoen 2015-2016 geworden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.