PIT(tig) bootcamp in Sophiapark

11 april 2016 door Hennie van der Zouw
PIT(tig) bootcamp in Sophiapark

HENDRIK IDO AMBACHT - De bso-kinderen van christelijk kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs hadden zich geen betere omgeving kunnen wensen voor hun bootcamp: het Sophiapark. Het grasveld en vooral ook de glooiende heuvel boden hen volop mogelijkheden om hun conditie op te bouwen. Na een intensieve training van een uur zat de training erop en konden ze uitrusten en zich verheugen op de volgendebootcamp4kids.

Deze bootcamp4kids is speciaal ontwikkeld door sportinstructeur Samantha Ravestein van Stand Strong Sports. Ze geeft de bootcampers allerlei leuke en uitdagende opdrachten met als doel hen spelenderwijs gezond te laten bewegen. De kinderen legden een parcours af, moesten de heuvel op, sprongen als kikkers, deden een behendigheidsspel, voerden een sportieve teamstrijd en ook de push ups ontbraken niet.

Bootcamp4kids is een van de vele gratis bijzondere activiteiten die de kinderen op de bso’s van PIT kinderopvang & onderwijs kunnen doen naast de gebruikelijke sport-, spel- en creatieve onderdelen in de dagprogramma’s. Zo worden zij gestimuleerd om steeds nieuwe dingen te ontdekken en zich spelenderwijs met veel plezier breed te ontwikkelen.

Op de foto's: De bso-kinderen van christelijk kindcentrum De Wijngaard hebben veel plezier tijdens de pittige bootcamp4kids.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.