Nieuwe kampioenen bij de ASWH Voetbalschool

18 april 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe kampioenen bij de ASWH Voetbalschool

HENDRIK IDO AMBACHT - Wederom konden er twee kampioenschappen gevierd worden bij de ASWH Voetbalschool. Zowel voor de boys van F1 als de girls van ME-2 was het feest.

ME-2 moest helemaal afreizen naar Ammerzoden, nabij ’s-Hertogenbosch, om in de voorlaatste competitiewedstrijd tegen Jan van Arkel te spelen. Maar dat bleek niet voor niets. Met een dikke 0-11 overwinning pakten de meiden van Arjan en Jacco op overtuigende wijze het kampioenschap.

Bijzonder knap, ook al omdat ME-2 een jong team is dat pas na de winterstop is geformeerd uit het nog altijd groeiend aantal pupillenmeiden. En om dan in de eerste competitie die ze spelen al kampioen te worden, dat belooft wat.

ASWH F1 trad in eigen huis aan tegen Oranje Wit. Zij mochten op veld 4 het kampioenschap in de hoofdklasse veilig stellen. Het hoogste F-elftal voert al vanaf het begin van de competitie de lijst aan, met Sliedrecht F1 in het kielzog. Tegen Oranje Wit had F1 voldoende aan een punt, maar dat was hun eer te na. Vol overgave streden de jongens voor een groot publiek voor de volle winst. Met een 3-0 overwinning liet F1 zien de terechte kampioen te zijn, waarna Tim, Roel, Ferran, Jesper, Rafaël, Sven, Tymo, Gijs  en natuurlijk Richard en Jan het middelpunt van een kampioensfeestje waren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.