Kampioenen bij de Jeugd van IFC

25 april 2016 door Hennie van der Zouw
Kampioenen bij de Jeugd van IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - 16 april 2016 met nog één wedstrijd voor het einde van de competitie is IFC D2 kampioen geworden. De helft van de wedstrijden werd met één doelpunt verschil gewonnen en ook de wedstrijd waarbij IFC D2 het kampioenschap behaalde, was spannend tot de laatste minuut. Na 60 enerverende minuten had IFC de wedstrijd met 1-0 winnend afgesloten.

De spelers en trainers van D2 kijken terug op een geslaagd en sportief seizoen. Na de laatste wedstrijd was er een gezellige afronding, waar Christiaan, Chris, Jochem, Bas, Ian, Adrian, Diego, Djenson, Jason, Sem, Thomas, Isham en Soufiane allen met een beker naar huis gingen. Trainers Ben Kofflard en Arjan van Zutphen hebben een prima team gebouwd.


IFC C4.

Een week later, 23 april 2016, zijn er nog vier teams die kampioen geworden zijn. IFC C4 moest winnen bij Papendrecht C4 om ongeslagen kampioen te worden en deed dat met een grote overwinning. De trainers Gerben Stienstra en Cafer Manus hebben IFC C4 uitstekend op deze wedstrijd voorbereid. IFC C4 is een heel goed  op elkaar ingespeeld team en was vanaf de eerste minuut scherp. Het was een mooie wedstrijd om te zien met als resultaat een 4-11 overwinning! De spelers en trainers hebben verdiend gewonnen en het kampioenschap op kwaliteit en werklust binnengehaald!


IFC B5.

De volgende drie teams zijn ook al in het najaar gehuldigd als kampioen. Vervolgens zijn ze ingedeeld bij sterkere tegenstanders en dat heeft IFC E4, IFC B3 en IFC B5 niet weerhouden om ook het voorjaar af te sluiten als terechte kampioenen.


IFC E4.

De laatste wedstrijd van het seizoen van IFC E4 tegen Dubbeldam uit moest gewonnen worden en IFC liet ook zaterdag weer zien dat er maar 1 team recht had op het kampioenschap. De afgetekende overwinning van 1-11 en een overall doelsaldo van 85 voor en 17 tegen zijn veelzeggend.

Direct na de wedstrijd was er confetti en champagne en natuurlijk gingen de spelers met de wedstrijdkleding aan onder de douche om het feestje te vieren. Na het douchen terug naar IFC om daar te worden gehuldigd door de jeugdvoorzitter en natuurlijk stonden de patatjes klaar.

Trainer Ronald Jansen reikte alle spelers een beker uit, alleen Reno heeft de beker nog tegoed. Omdat hij in het Spaanse zonnetje van een vakantie aan het genieten was kon hij er in de laatste wedstrijd niet bij zijn. Door te facetimen voor, tijdens en na de wedstrijd en bij de huldiging kon hij er gelukkig toch een beetje bij zijn.

Milan / Reno / Mika / Sem / Bjorn / Lorenzo / Luka / Levi en Justi , gefeliciteerd met jullie topprestaties dit hele seizoen.

IFC B5 is een vriendenteam dat een uitstekend seizoen draait. Met nog twee wedstrijden te gaan hoefde maar 3 punten te worden gescoord om het kampioenschap in de wacht te slepen. Deze thuiswedstrijd werd gespeeld onder prima omstandigheden. Met fakkels en rookbommen werd B5 aan het begin van de wedstijd al in de stemming gebracht (bedankt mannen achter het doel). Tegenstander Oranje Wit kwam er als snel achter dat het geen winstpartij voor de uitploeg zou worden. Met een 6-1 zege behaalde IFC B5, net als in het najaar, weer het ongeslagen kampioenschap. Trainers Simon Verveer en Kees van der Poel trainen het team en gaan in de halve finale van de beker tegen IFC B3 uitmaken wie naar de finale mag!

IFC B3 heeft alle wedstrijden in de competitie gewonnen. Dit voorjaar waren de wedstrijden spannend en waren de tegenstanders sterk. Met nog twee wedstrijden te gaan was echter een punt genoeg om als eerste te eindigen en trainers Teus Leeuwenburgh en Harry Boers mogen terecht trots zijn op dit team. Ook in de beker zijn alle wedstrijden gewonnen wat tot een heel spannende halve finale leidt: IFC B5 is de volgende tegenstander op 14 mei a.s. en er is IFC B3 alles aan gelegen om ook die wedstrijd te winnen. Met nu al 26 gewonnen wedstrijden op rij is de ambitie om het seizoen te eindigen met 29 gewonnen wedstrijden op rij.

Beide teams hebben al aangekondigd om er een root feest van te maken en zullen er alles aan doen om op een sportieve wijze aan het andere team te laten zien wie de sterkste is. 14 mei 2016 wordt deze wedstrijd gespeeld.


IFC B3

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.