Nieuwe sponsor voor IFC zaterdagteam

25 april 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe sponsor voor IFC zaterdagteam

HENDRIK IDO AMBACHT - Eigenaar Wim Weers poseerde zaterdag 23 april met het door hem gesponsorde team zaterdag 1. Zijn aanwezigheid bracht geluk bij onze koploper, want het verstevigde zijn positie door met 5-0 te winnen van Hermandad.

De populaire eet- en drink- en uitgaansgelegenheid van onze sponsor met het prachtige terras aan de Waal is erg populair bij zowel het jonge als het wat oudere publiek.

Speciaal voor IFC’ers en fans van IFC is er een actie meer waarbij voor een zeer aantrekkelijk bedrag bonnen kunnen worden gekocht aan de bar van onze hoofdkantine waarmee u uit eten kunt of kan genieten van een high tea of high wine.

Voor reserveringen en meer informatie over deze bonnen kunt een mailtje sturen naar waardebonreserveren@ifc-ambacht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.