Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkend raadslid Willem Schneider

11 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Koninklijke Onderscheiding voor vertrekkend raadslid Willem Schneider

HENDRIK IDO AMBACHT - Tijdens de raadsvergadering van maandag 9 mei, waarin Willem Schneider op eigen verzoek afscheid nam van de gemeenteraad, reikte burgemeester Jan Heijkoop een Koninklijke Onderscheiding aan hem uit. Willem Schneider (1959) werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn werk als gemeenteraadslid. Willem Schneider is in 1996 beëdigd als raadslid voor de SGP-ChristenUnie. Hij is 20 jaar raadslid in Hendrik-Ido-Ambacht geweest.

Willem Schneider is ook bekend als columnist voor Ambacht.net, waar hij sinds 2 februari 1999 columns voor schrijft, zie www.ambacht.net/column.html

Foto: Jan-Willem Schneider.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.