Mama fiets gestolen bij gezondheidscentrum de Volgerlanden

18 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Mama fiets gestolen bij gezondheidscentrum de Volgerlanden

HENDRIK IDO AMBACHT -  Wie kan Willemiek Van Harten-Speksnijder helpen? Op haar Facebook vonden we deze hartekreet: "Willen jullie mij helpen? Mijn mama-fiets is gestolen op dinsdag 17 mei tussen 16.30 en 17.00 uur bij gezondheidscentrum de Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht.

Omschrijving: blauwe Batavus mama-fiets met felblauw Yepp zitje voorop, inclusief windscherm en 'stootkussentje', donkerbruin zadel. Verder zaten er fietstassen op (zie foto hieronder). Willen jullie kijken of je hem ergens ziet?" Tot zover de kreet om hulp van mevrouw van Harten-Speksnijder.

Foto's van Willemiek Van Harten-Speksnijder.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.