Kampioenen verwelkomd met 'We are the Champions'

30 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Kampioenen verwelkomd met 'We are the Champions'

HENDRIK IDO AMBACHT - Onlangs speelden de jongens van ASWH C5 de laatste competitiewedstrijd tegen De Zwerver C2. Eigenlijk had dit een spannende wedstrijd moeten worden, omdat De Zwerver een sterke tegenstander was, die vanaf het begin van het seizoen gelijke tred hield met C5. Het enige verschil was het doelsaldo. De Zwerver had meer doelpunten voor, maar ASWH had er minder tegen. Met dank aan onze sterke verdediging.

Naarmate het seizoen vorderde, kreeg C5 steeds meer het gevoel dat een kampioenschap mogelijk was. Het hele team speelde iedere wedstrijd fantastisch, de spelers wisten allemaal precies wat ze moesten doen. De laatste wedstrijd tegen De Zwerver werd dan ook gewonnen met 4-3. Op één gelijkspel na won ASWH alle competitieduels. Met het kampioenschap als resultaat.

Wat een feest. Het hele team werd verwelkomd in de kantine met het bekende lied 'We are the champions'. Bekers, medailles, taart en patat stonden al klaar, geweldig. Het is die avond nog laat geworden. Enkele spelers waren zelfs zo blij dat ze een duik in de ijskoude sloot hebben genomen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.