Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting neemt intrek in Bruynzeelpand

31 mei 2016 door Hennie van der Zouw
Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting neemt intrek in Bruynzeelpand

HENDRIK IDO AMBACHT / ALBLASSERDAM - Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting is verhuisd van Alblasserdam naar Hendrik-Ido-Ambacht. Waar het Bruynzeelpand de afgelopen maanden van binnen een onherkenbare metamorfose onderging, werd ook de buitenkant van dit pand in Hendrik-Ido-Ambacht weer hersteld in de verzorgde aanblik van weleer. Het complex aan het Noordeinde is sinds kort het onderkomen van Albeka Kantoor & Bedrijfsinrichting en wordt op zaterdag 3 juni officieel geopend.

“We richten ons op de verkoop van gebruikt en nieuw kantoormeubilair”, vertelt directeur Nelis van der Hoek. “Ons inkoopbedrijf Officetrader.nl houdt zich bezig met het verkrijgen van complete gebruikte bedrijfsinboedels en in de werkplaats blazen we het meubilair eigenhandig nieuw leven in door bijvoorbeeld nieuwe stoffering of een modern werkblad.” Een rondleiding door het pand van ruim tienduizend vierkante meter laat zien dat er een levendige markt bestaat voor tweedehands bureaus, stoelen en kasten.

Albeka opereert vanuit drie vestigingen die een centrale ligging hebben in de Randstad, waaronder in Nieuwegein en Zoetermeer. Vader en zoon Van der Hoek zijn in 2004 echter klein begonnen: “Vanuit een kleine loods verkochten we via Marktplaats tweedehands kantoormeubels. Doordat duurzaamheid in de loop der jaren een steeds grotere rol is gaan spelen in Nederland, steeg ook de vraag naar gebruikt meubilair. Daardoor konden wij groeien.”

Hoewel het grootste deel van de verkoop nog steeds online plaatsvindt, beschikt Albeka, als verlengde van de webshop, met het nieuwe pand in Hendrik-Ido- Ambacht ook over één van de grootste showrooms van de regio. Met ruim 1.000 vierkante meter vloeroppervlak gebruikt en 500 vierkante meter nieuw kantoormeubilair, biedt Albeka voor iedere kantoorwens en -portemonnee wat wils.

Officiële opening en open dag
Zaterdag 3 juni om 15.00 uur vindt de officiële opening plaats. Daarnaast organiseert Albeka op zaterdag 4 juni een open dag voor geïnteresseerden uit de regio die een kijkje willen komen nemen in het verbouwde pand. Kijk voor meer informatie op www.albeka.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.