Yes Dinnershow levert meer dan 3000 euro op voor Stichting Bram

20 juni 2016 door Hennie van der Zouw
Yes Dinnershow levert meer dan 3000 euro op voor Stichting Bram

HENDRIK IDO AMBACHT - Dans-, sport-, goochel- en zangtalenten vulden de afgelopen week de podia van de BSO’s van Yes Kinderopvang. Voor een bomvolle zaal met ouders en bekenden traden de enthousiaste kinderen op. Daar hebben ze wekenlang hard voor geoefend en getraind. Maar er was meer …

De aanwezigen genoten tevens van een heerlijke maaltijd, voorbereid, bereid en gepresenteerd door de kinderen zelf. Het waren de kinderen die hun ouders trakteerden op een onvergetelijke avond. Tegelijkertijd hebben ze op allerlei ludieke manieren geld ingezameld voor Stichting Bram Ridderkerk (SBR). Tijdens de laatste Yes! Dinnershow op de locatie Voorn 9, waar ook Stichting Bram gevestigd is, overhandigde Yes! een cheque van maar liefst € 3058,- aan SBR.

Donaties
Tijdens de Yes Dinnershow konden de aanwezigen hun waardering uitspreken door een bedrag te doneren voor Stichting Bram. Daarnaast hebben de kinderen allerlei ludieke acties bedacht om geld in te zamelen. Zo zijn er kunstwerken gemaakt en verkocht, hebben kinderen koekjes verkocht en zijn er kleine marktjes gehouden. Ook de jongere kinderen van Yes! hebben geld opgehaald door creatieve uitingen te maken en te verkopen. Heel Yes! Kinderopvang stond de afgelopen periode in het teken van SBR, en met succes! De avond en de (voorlopige) opbrengst stijgen ver boven de verwachtingen uit. Yes! Kinderopvang is bijzonder trots op de kinderen en op de betrokkenheid van de aanwezigen.

Stichting Bram
Kinderen, ouders en medewerkers van Yes! hebben kennisgemaakt met Stichting Bram. De medewerkers zijn er op bezoek geweest en kinderen en ouders hebben onder andere via filmpjes gezien wat Stichting Bram doet. Stichting Bram wil niet-leerplichtige kinderen met een meervoudige beperking betrekken bij het reguliere onderwijs en dagelijks terugkerende contacten tussen kinderen met en zonder beperking bevorderen. Yes! Kinderopvang werkt op de locatie Voorn 9 samen met Stichting Bram. Zo komt er een kindje van SBR naar de BSO en gaan de BSO-kinderen in de vakanties op bezoek bij de kinderen van SBR. Hierdoor zijn er echte vriendschappen ontstaan en begrijpen de kinderen veel beter dat het niet zo vanzelfsprekend is dat je alles kunt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.