ASWH Familieweekend groot succes

24 juni 2016 door Ton Vermeulen
ASWH Familieweekend groot succes

HENDRIK IDO AMBACHT -  Enkele maanden geleden besloten de enthousiaste dames Jacqueline, Nikola, Lilian, Petra en Sofie om het Familieweekend bij ASWH nieuw leven in te blazen. Na een lange voorbereiding barstte het spektakel op 17 en 18 juni eindelijk los. En hoe! Na twee gezellige, drukbezochte dagen mag gerust worden gesteld dat het een groot succes was.

De vrijdag begon met het spannende ouder-kindtoernooi. Onze jeugdteams vonden het geweldig om nu eens niet tegen leeftijdsgenoten, maar tegen hun vaders en moeders te voetballen. De ouders moesten alle zeilen bijzetten om de snelle benen van de jonge voetballertjes te volgen. Er liepen zo’n 350 mensen op het veld. ’s Avonds bleven de kinderen bij ASWH slapen in de grote tenten. Hoewel, slapen? Sommige liepen om half vijf ’s morgens al weer te voetballen. Wat een gezellige bende!Op zaterdagochtend stonden de jonge ASWH’ers na het ontbijt direct weer klaar. Op de velden was een voetbalparcours uitgezet. Diverse spelers van het eerste elftal verzorgden een clinic. Iedereen kwam vanzelf weer lekker op gang, ook dankzij de muziek van DJ Emil van the Music Brothers. Aansluitend werd de traditionele kampioenenparade gehouden. Een druk festijn, want liefst 29 ASWH-teams hebben een titel gevierd. Zij werden in het zonnetje gezet en ontvingen een mooie medaille.

Het klutstoernooi in combinatie met bubble-voetbal viel een beetje in de regen, maar bij de afsluitende barbecue was het gelukkig weer droog. Bijna 150 mensen hebben heerlijk gegeten, waarmee een geslaagd Familieweekend ten einde kwam. Dit kon niet worden georganiseerd zonder de sponsoren, leiders, trainers en alle vrijwilligers die zich hebben ingespannen om de jeugd van ASWH een onvergetelijk weekend te bezorgen. Dat is zonder meer gelukt, gezien de vele bedankjes en complimentjes die de organiserende dames via Facebook, Twitter en bij de vereniging zelf ontvingen. Fantastisch!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.