Overhangend groen

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Overhangend groen

HENDRIK-IDO-AMBACHT - We kunnen weer volop genieten van al het groen dat bloeit. Helaas wil het groen ook wel eens overlast geven. Beplanting die vanuit de tuin over een schutting groeit of een struik die over het trottoir hangt kan vervelende of zelfs gevaarlijke situaties opleveren.

De gemeente ziet erop toe dat het geen wildgroei wordt. Zij vragen u dan ook om uw tuin te controleren op overhangend groen en te snoeien als dat nodig is en bedankt u voor uw medewerking.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.