Inzamelzakken gratis online bestellen

03 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Inzamelzakken gratis online bestellen

DRECHTSTEDEN - Vanaf 1 september 2016 zijn plastic zakken voor het scheiden van plastic, metaal en drankenkartons (PMD) niet meer in de supermarkten verkrijgbaar. Toch liever afhalen? Dat kan nog bij het Gemeentehuis en op de Milieustraat.

Gratis bestellen
U kunt de zakken gratis online bestellen via www.hvcgroep.nl of telefonisch via 0800-0700 bij de Klantenservice van HVC.

Voor de gratis verzending van deze zakken maakt HVC gebruik van de maatschappelijk verantwoorde diensten van een organisatie die werkt met onder andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Na het bestellen van de zakken moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen.

Per bestelling ontvangt u een pakketje met 24 zakken.

Inzameldag: graag vóór 7.30 uur.
U kunt de zakken op de inzameldag vóór 7.30 uur aan de straat zetten. Wilt u weten wanneer het plastic in uw straat wordt ingezameld? Kijk op de afvalkalender van HVC of download de app van HVC. U vindt de app in iTunes (iOS) en in Google Play (Android).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.