Tour de Talent van PIT voor CliniClowns

05 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Tour de Talent van PIT voor CliniClowns

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Alle kinderen die in de zomervakantie naar de buitenschoolse opvang van een van de kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs in Zwijndrecht of Hendrik-Ido- Ambacht gaan, zetten zich in voor de CliniClowns.

De kinderen en pedagogisch medewerkers van PIT stellen de programma’s van de vakantie-bso’s met elkaar samen. Doel is van iedere vakantiedag een feestje te maken.

Als thema voor deze zomervakantie is gekozen voor ‘Tour de Talent’. Iedere vakantieweek staat een ander te ontdekken talent centraal op de bso’s: van film &  fashion en boeken, bloggen & vloggen en sport tot muziek, wetenschap en kunst.

Daarbij horen uitstapjes naar onder andere de bioscoop, een skatepark, de SpaceExpo in Noordwijk en het Mediamuseum voor Beeld en Geluid in Hilversum. Ook op creatief en culinair gebied komen de talenten terug: zo worden er voetbalshirts geschilderd en pianosandwiches gemaakt. “De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin. Dat plezier gunnen we ook andere kinderen. Daarom maken onze bso-kinderen een kunstwerk voor het goede doel.

Hun kunstwerken worden op de Zomerparkdag op zaterdag 27 augustus in Hendrik-Ido- Ambacht verkocht in de kraam van PIT kinderopvang & onderwijs. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor de CliniClowns. Deze clowns zorgen voor een klein magisch moment met grote betekenis voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie,” aldus Monique Fluitsma, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs.

Op de foto: De bso-kinderen van PIT kinderopvang & onderwijs maken kunstwerken voor CliniClowns.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.