PIT op Zomerparkdag voor CliniClowns

22 augustus 2016 door Ton Vermeulen
PIT op Zomerparkdag voor CliniClowns

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  De christelijke kindcentra De Meander, De Tweestroom en De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs in Hendrik-Ido-Ambacht geven acte de présence op de Zomerparkdag. Deze vindt plaats op zaterdag 27 augustus 2016.

Centraal thema van PIT op deze dag is creativiteit die wordt ingezet voor CliniClowns. Alle kinderen die in de zomervakantie naar de buitenschoolse opvang van een van de kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs in Zwijndrecht en Hendrik-Ido- Ambacht zijn gegaan, hebben kunstwerken voor het goede doel gemaakt. Van clowntjes en armbanden tot schilderijen in diverse formaten en strijkkraalcreaties. Deze kunstwerken worden tijdens de Zomerparkdag verkocht in de kraam van PIT kinderopvang & onderwijs. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor de CliniClowns, die zorgen voor een klein magisch moment met grote betekenis voor kinderen in een moeilijke gezondheidssituatie. Daarnaast kunnen kinderen in en rond de kraam van PIT creatief aan de slag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.