Nieuwe busvervoerpartner voor IFC

26 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe busvervoerpartner voor IFC

HENDRIK IDO AMBACHT - Met ingang van dit seizoen heeft IFC een overeenkomst met Snelle Vliet Touringcars uit Alblasserdam afgesloten. Het vervoer van met name Zondag 1 naar de veelal verre uitwedstrijden gaat worden uitgevoerd in een fonkelnieuwe en speciaal geprepareerde “sport”bus ( zie foto). De bus heeft 2 tafels, airco, WiFi en kan zo`n 50 personen onderdak bieden.

Overigens kan Jack v.d. Berg zijn spullen gewoon in de bus laten liggen, want het is dezelfde touringcar als waar ASWH zijn uitwedstrijden mee gaat doen.
Snelle Vliet Touringcars is een 80 jaar “jong” familiebedrijf voor al uw vervoer en heeft een vloot van zo`n 30 luxe bussen.

De eerste rit is a.s. zondag naar traditie club Quick in Den Haag. De trouwe fans (maximaal 25) kunnen met de bus mee voor slechts 5 euro per keer, contant af te rekenen bij teammanager Jan Dost.  Geen geld natuurlijk, je kunt er zelf niet voor rijden. We hopen dat de nieuwe bus de selectie geluk gaat brengen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.