Tweede team ASWH toont zich opnieuw een ware cupfighter

29 augustus 2016 door Hennie van der Zouw
Tweede team ASWH toont zich opnieuw een ware cupfighter

HENDRIK IDO AMBACHT - Ook dit seizoen neemt het tweede elftal van ASWH deel aan de districtsbeker Zuid I, waarin het ook de eerste elftallen ontmoet. De Ambachtse beloften toonden zich vorig seizoen al ware cupfighters. Zij schakelden toen menig eerste team uit en bereikten de laatste zestien.

De ploeg van trainer Ed Ridderhof mag dromen van nieuwe successen. Zij sloten de poulefase namelijk overtuigend als winnaar af. Na een 5-1 overwinning op Schelluinen en een 0-4 zege bij De Alblas stond afgelopen zaterdag de derde poulewedstrijd op het programma. Tegenstander Arkel maakte nog kans om verder te gaan, maar moest dan wel winnen. ASWH 2 had voldoende aan een gelijkspel. Het werd echter weer een dikke overwinning: 1-7. De drie eerste elftallen in de poule hadden dus het nakijken.

Binnenkort is de loting voor de eerste ronde en kan ASWH 2 wellicht weer stunten. ASWH 1 doet als derdedivisionist overigens niet meer mee aan dit toernooi, dus de beloften zullen voor de bekersuccessen moeten zorgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.