Buitenzwembad deze week nog open

31 augustus 2016 door Josette Huisman
Buitenzwembad deze week nog open

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het buitenbad van zwembad de Louwert blijft langer open door het mooie zomerweer. Iedereen kan nog tot met zondag 4 september komen zwemmen. Daarna is het zomerseizoen toch echt afgelopen!

Heeft u een zwemabonnement dan kunt u deze gewoon tot en met zondag gebruiken.

Openingstijden van het buitenbad:
Maandag t/m vrijdag van 07.00 - 20.30 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.