Schouwt u mee?

31 augustus 2016 door Josette Huisman
Schouwt u mee?

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdagmiddag 10 september kunt u meedoen aan een schouwronde van de openbare ruimte in uw wijk. Tijdens deze schouw bekijken en beoordelen we, met deskundigen en bewoners, de staat van het groen, de trottoirs en de wegen. Wij vinden het daarbij belangrijk om te horen wat u van het onderhoud in uw buurt vindt en hopen dan ook dat u wilt meedoen.

Op de fiets door de wijk
Wij gaan door de wijken op de fiets, zodat we een groter gebied kunnen bekijken. Wij stoppen op een aantal vaste locaties, waar we nagaan hoe het met het onderhoud is gesteld van bijvoorbeeld bomen en paden. Ook horen wij graag uw ideeën, opmerkingen en suggesties!

Vergelijken
Als gemeente hebben wij afspraken gemaakt over hoe het openbaar gebied wordt onderhouden. Er zijn gebieden met een hoog onderhoudsniveau, zoals de begraafplaats. Voor andere gebieden, bijvoorbeeld plantsoenen, gelden minder hoge eisen aan het onderhoud. Om te kunnen bepalen of alles op dit moment goed is onderhouden, hebben we referentiebeelden. Door de situatie buiten te vergelijken met deze beelden, zien we of bijvoorbeeld het groen en de paden zijn onderhouden zoals is afgesproken.

Drie routes
Er zijn drie schouwrondes:

  • 13.00 uur tot 14.00 uur:  Wijk Centrum
    Startpunt: Ingang gemeentehuis
  • 14.15 uur tot 15.15 uur:  Wijk De Volgerlanden
    Startpunt: Sophiahal
  • 15.30 uur tot 16.30 uur:  Wijk Krommeweg
    Startpunt: school ‘De Bron’ locatie Bekestein.

Meedoen?
Wilt u meedoen? Meld u dan aan bij Rosalie Kleinjan via r.kleinjan@h-i-ambacht.nl of via het telefoonnummer 14 078.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.